Kasteelpleinfestival

Gepubliceerd op: 11-07-2017

Kasteelpleinfestival

Waarde corpsleden,

Gisteren vond het Kasteelpleinfeest plaats. Het feest leek het begin van de avond in het water te vallen, maar dankzij de creatieve oplossingen van cadetten en de muziek van de Jongens van je-weet-wel kon er toch een mooi feestje van worden gemaakt.

Natuurlijk konden wij dit niet alleen als CSB. Daarom willen wij TGB en de tappers bedanken voor het voorzien van een drankje. Ook Dyonisos heeft ons super geholpen met al het licht en geluid en waren het helden toen zij nog een tent neer hadden gezet. Zo ook de Roparun willen we hartelijk bedanken voor het ophalen en neerzetten van hun tent. 

Ook willen we alle ORD/BHV'ers van de avond bedanken dat ze het feest in goede banen hebben weten te leiden, en de mensen van de bonnetjesverkoop die ervoor zorgden dat wij de gehele avond drankjes konden blijven halen. 

Als laatste willen wij ook een bedankje uiten aan de mensen die vrijwillig nog hier en daar zijn komen helpen met het op- en afbouwen en in de voorbereiding van het feest. Met name willen wij Ymke bedanken die niet alleen super heeft geholpen in het op- en afbouwen maar ook de mooie posters en tickets voor ons heeft ontworpen.

Door de hulp en samenwerking van de cadetten was het opruimen en afbouwen in een recordtijd gedaan en kon iedereen nog de stad in. Mochten er nog opmerkingen zijn over het feest dan horen wij dit graag. Wij hebben in ieder geval enorm genoten van het mooie feestje en zien jullie volgend jaar graag weer terug op het Kasteelpleinfeest!

Met vriendelijke feestgroeten,
Het CSB