• darkblurbg

Op deze pagina vindt u wat er speelt binnen het Cadettencorps.

Maatschappelijke Corpsdag 2018

Maatschappelijke Corpsdag 2018

Afgelopen vrijdag vond de jaarlijkse Maatschappelijke Corpsdag weer plaats! Bij 26 verschillende projecten staken zo'n 375 Corpsleden de handen uit de mouwen bij goede doelen in en rondom Breda. Ondanks dat het weer niet altijd mee zat is er bij elk project goed gewerkt en waren de stichtingen, goede doelen en opvangcentra ontzettend te spreken over de cadetten.

Sandhurst 2017

Sandhurst 2017

Afgelopen weekend vond de traditionele, jaarlijkse sportuitwisseling met Sandhurst plaats. Op 17, 18 & 19 november waren de Britse Landmachtcadetten aanwezig in Breda.

AWE Feest

AWE Feest

Toen onze geliefde voorzitster aantrad, moest ze iets met haar verdwaalde cadetten in Den Helder doen. Teneinde de band met deze bèta’s te verbeteren, besloot ze dat er in Den Helder een feest moest worden gegeven. De langmodel cadetten in Breda zouden naar het verre noorden gaan, om daar met hun maatjes te feesten. Donderdag 21 september was het zover. Het eerste, echte At World’s End feest werd gehouden.

C&A Wedstrijden

C&A Wedstrijden

Afgelopen weekend is er in Den Helder door cadetten gestreden tegen de Adelborsten bij de jaarlijkse Cadetten & Adelborsten wedstrijden.